Håndbold

Michael Damgaards EM-skæbne er uvis efter skade

Landsholdsspilleren ved endnu ikke, om han bliver klar til EM efter sin skade i Golden League-kampen i Paris.

Det så slemt ud, da håndboldspilleren Michael Damgaard fem minutter før pausen landede uheldigt og vred om på sin ene fod i Danmarks Golden League-kamp søndag mod Frankrig i Paris.

Magdeburg-spilleren, der blev hjulpet fra banen og efterfølgende fik store isposer om foden, frygtede da også en slem skade.

- Jeg tænkte jo med det samme, at det var EM, der var forbi. Hvad der egentlig skete, aner jeg ikke, men jeg var ikke i tvivl om, at det var skidt. Jeg kunne godt mærke det.

- Det var ikke så meget smerten, der var slem - det var mere de tanker, der fløj gennem hovedet, siger Michael Damgaard til Ekstra Bladet.

Danmark spiller på lørdag den første kamp ved EM-slutrunden i Polen. En skanning skal vise, om bagspillerens i øjeblikket hævede fod kan klare at være med, eller om der er tale om en længerevarende skade.

- Jeg ved faktisk ikke, hvad der skal ske. Det tager fysioterapeuten Peter Poulsen sig af, og så må vi se, siger Michael Damgaard.

Danmark, der også fik Mads Christiansen skadet i første halvleg, tabte hele 28-36 til de veloplagte franskmænd, der vandt Golden League.

Danmark møder på lørdag Rusland i den første EM-kamp i Polen.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her