Randers håber profil bliver klar

Randers HK håber, at bagspilleren Berit Kristensen bliver klar til afgørende DM-finale.

Artiklens øverste billede

Randers HK håber at få en ekstra spiller med i den afgørende DM-finale imod FC Midtjylland.

Bagspilleren Berit Kristensen blev knæskadet i den første finale og sad udenfor, da FCM søndag eftermiddag vandt 23-29 over Randers HK og sikrede sig en tredje finale.

Randers håber, at hun bliver klar til den afgørende finale, der skal spilles på lørdag i Randers.

»Hun skal scannes mandag eller tirsdag. I går kunne hun ikke gå, men det kunne hun i dag, vi håber, at hun i løbet af ugen bliver frisk, at der måske er en chance,« siger Randers-træner Jan Leslie

Manglede mod FCM

Berit Kristensen sad søndag på udskiftningsbænken, hvor hun forsøgte at guide sine medspillere. Der var meget brug for hende inde på banen.

Hver eneste gang de faste bagspillere Katrine Fruelund, Camilla Dalby eller Nina Wörz skulle have pusten på bænken gik det galt. Træner Jan Leslie fik ikke noget godt ud af at sætte sine reserver ind. Det kostede både i første og anden halvleg.

»I den første finale kørte vi meget med de samme spillere, men det kunne vi ikke gøre igen kun to dage efter. Vi forsøgte at sætte tre-fire mand mere i spil end sidste gang. Jeg var godt klar over, at det ville koste lidt, men jeg havde ikke regnet med, at det ville blive så dyrt,« sagde Randers-træner Jan Leslie efter kampen.

Langt under niveau

Undervejs i kampen brokkede han sig konstant til dommerparret, men efter kampen kom han ikke med undskyldninger eller bortforklaringer.

»Vores spil var langt under niveau, og det var fuld fortjent, at FC Midtjylland vandt. Vi lod ikke bolden gøre arbejdet i angrebet, og dermed sled vi os selv op,« sagde Jan Leslie.

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen