Danmarks VM-helt får fri

Lasse Boesen og Lars Jørgensen sidder på tribunen mod Saudi-Arabien.

Artiklens øverste billede
Der går nogle dage, før Håndbold-Danmark igen får mulighed for at se Lasse Boesen svinge skudarmen. Foto: AP

Porec

Der går nogle dage, før Håndbold-Danmark igen får mulighed for at se Lasse Boesen svinge skudarmen.

Helten over dem alle i søndagens vanvittige 37-36 sejr over Serbien er blevet tildelt en fridag, når Danmark mandag aften fortsætter VM-showet mod Saudi-Arabien.

Holdet er det klart svageste i gruppen, og derfor er det end ikke en chance at tage, når landstræner Ulrik Wilbek lader Lasse Boesen og Lars Jørgensen sidde over.

»Lars kan ikke spille tre kampe på tre dage. Nu får han i stedet to hviledag i træk, og så håber vi, at han har fået ladet batterierne op til kampen på onsdag mod Egypten og torsdag mod Norge,« sagde Ulrik Wilbek på mandagens korte pressemøde.

Fløj ikke indskrevet

Dermed bliver der omsider comeback til Flensburg-fløjen Lasse Svan Hansen. Han har ikke bare været oversidder i de to første kampe. Svan har faktisk slet ikke været skrevet ind i turneringen.

»Det er udelukkende af tekniske grunde. Det ville være dumt, at have brugt alle 16 navne, hvis en af målmændene blev skadet. De færreste hold tilmelder 16 spillere fra turneringens start, og det har vi heller ikke gjort. Men nu er Lasse med,« sagde Wilbek.

Til stede var også den snart debuterende VM-spiller. Lasse Svan er fremtidens mand på højre fløj, hvor Hans Lindberg sidder tungt på spilletiden.

»Jeg glæder og har masser af energi. Det har været hårdt at sidde udenfor, især søndag aften. Nu ser jeg bare frem til at komme på banen og vise, at jeg godt kan spille håndbold,« sagde Lasse Svan Hansen.

LÆS OGSÅ: Dansk rejse fra gru til Himlen

LÆS OGSÅ: Hvidt var irriteret og lykkelig

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen