Dansk VM-profil på fedekur

Lars Jørgensens VM-forberedelse før premieren på lørdag handler om at leve som et svin.

Artiklens øverste billede
Arkivfoto: Lars Krabbe

»Donuts bliver min livret i den kommende tid,« sagde Lars Jørgensen og løsnede et af de smil, der bare slet ikke har været nogen af på hans ansigt i lang tid.

Landsholdets vitale nøglespiller har brugt et stort stykke af regnskoven op i toiletpapir i de seneste uger. Maven har drillet i ekstrem grad.

»Jeg har været nervøs for min VM-deltagelse. Heldigvis har noget antibiotika hjulpet ret godt i de seneste dage,« fastslog Jørgensen.

Problemet er hans vægt. Den er normalt på 104 kg. Søndag morgen var han – vel af mærke i hans egen verden – ikke andet end skind og ben. 96 kilo, viste vægten. Otte kilo er raslet af den store mand, og det er ikke godt, når man i sit håndboldspil lever af råstyrke.

»Jeg kommer ikke ind til VM-turneringen i den optimale form. Jeg kan nok nå at æde mig op på 100 kilo til premieren på lørdag, og så derfra håbe, at jeg kan tage det sidste på i løbet af turneringen,« håbede Lars Jørgensen

Med hans klarmelding er 15 af de 16 VM-spillere klar til afrejse på torsdag. Tirsdag træffes beslutningen om Kasper Søndergaards deltagelse, når testen af hans lyskeskade står klart.

Umiddelbart ser det ikke godt ud for Kolding-backen, der risikerer at skulle overgive pladsen til FCK’s Klavs Bruun Jørgensen

null

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen