Håndboldherrer ofrer bonus for DHF

Da de danske håndboldherrer fik sidste år en bonus på flere millioner kroner efter EM-triumfen i Norge. Men under det forestående VM i Kroatien har Lasse Boesen og holdkammeraterne accepteret at kæmpe for mere dansk metal uden udsigt til en økonomisk bonus.

Artiklens øverste billede
Lasse Boesen og de danske håndboldherrer har accepteret, at der måske ikke blive nogen bonusordning ved VM i Kroatien på grund af manglende hovedsponsor. Arkivfoto: Lars Krabbe

Bonussen vil blive reddet, hvis Danmarks Håndbold Forbund (DHF) når at finde en sponsor til herrelandsholdet inden EM, der begynder om otte dage.

- Vi stoler på, at DHF på et tidspunkt vil finde en sponsor, og så må vi genoptage forhandlingerne, siger Lasse Boesen til Ekstra Bladet.

- Lige nu er man trængt nok i for vejen, så der er ingen grund til, at vi eventuelt begynder at true med strejke og så videre. Vi er afventende og håber på det bedste, fortæller Boesen.

Lauritz Knudsen, der har været holdets hovedsponsor indtil udgangen af 2008, var ellers indstillet på at fortsætte som sponsor, men stikkontaktsproducenten måtte trække sig, da DHF ønskede flere penge for sponsoratet.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen