Ny trænerduo skal sende Vestegnen til tops

Med tilknytningen af Søren Herskind og Klavs Bruun Jørgensen er der hældt endnu mere beton i det fundament, der skal løfte den ambitiøse fusionsklub Albertslund/Glostrup op fra sin nuværende position i 3. division og helt til tops i europæisk håndbold.

Herskind, der ud over jobbet som håndboldekspert for TV2 også har fungeret som spillerrådgiver for Håndbold Spiller Foreningen, tiltræder allerede 1. maj i år, mens Klavs Bruun Jørgensen først støder til, når hans nuværende kontrakt med FCK Håndbold udløber til juni næste år. Begge kontrakter løber til og med 2012.

Trænerduoen har med den solide økonomiske opbakning fra klubbens hovedsponsor Kasi Group forventninger om at kunne blande sig i europæisk håndbold om fem år, men har også planer om at strukturere hverdagen og træningen for spillerne i klubben på en helt ny måde.

- Jeg er sikker på, at vi kommer til at sætte nye standarder i dansk håndbold, sagde Søren Herskind på tirsdagens pressemøde, som blev holdt i Michael Laudrup-loungen hos Brøndby IF, hvor Kasi Group tiltræder som hovedsponsor til sommer.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen