Tyskerne faldt sammen i bronzekampen

Frankrig sikrede sig EM-bronze med en storsejr på 36-26 over tyskerne, der ikke kunne kræfterne efter gårsdagens opgør mod Danmark.

Artiklens øverste billede
Frankrig sikrede sig uden problemer bronzemedaljerne ved EM. Det tog dog Jyllands-Postens fotograf et stykke at finde en franskmand med løftede arme. Foto: Lars Krabbe

Om det var lørdagens ærgerlige etmålsnederlag til Danmark i semifinalen, der stadig tyngede, skal være usagt, men i hvert fald var de tyske håndboldherrer aldrig inde i kampen om at vinde bronze ved EM i Norge.

Bronzekampen var allerede afgjort efter et kvarter, hvor Frankrig helt uhørt førte 12-3. Ros til franskmændene som rejste sig rimelig fornuftigt efter deres tætte semifinalenederlag til Kroatien, mens tyskerne må græmme sig ovenpå indsatsen i kampen om tredjepladsen. Men måske betyder bronze bare ikke rigtig noget, når man er forsvarende verdensmester.

18-9 stod der ved pausen, og tyskerne kom aldrig tættere på end ni mål, hvilket betød en flad og ensidig forestilling for tilskuerne i det norske.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen