Danmark møder Tyrkiet i playoff-kampe

Det var en meget tilfreds kvindelandstræner i håndbold, der lørdag kunne konstatere, at Danmark møder Tyrkiet i de vigtige kvalifikationskampe frem mod EM i Makedonien i december.

Artiklens øverste billede
Ud over at Tyrkiet på papiret er et langt svagere mandskab end det danske, så får Pytlicks tropper oven i købet fordel af at have hjemmebane i returkampen. Foto: Jens Panduro

- Det er et hold, som vi på papiret skal slå. Det er jo ikke et hold, som runger i ørerne på håndbold-Danmark, men når man kigger på deres resultater, så kan man se, at de var tæt på at smide Spanien ud af kvalifikationen sidste år, siger Jan Pytlick til Ritzaus Bureau.

Og mens det altså ikke går for godt på den interne bane, hvor lønstriden mellem spillerne og Dansk Håndbold Forbund fylder meget og ikke lige frem gavner arbejdet i at få genrejst det danske kvindelandshold, så var lørdagens lodtrækning god ved de rød-hvide. Ud over at Tyrkiet på papiret er et langt svagere mandskab end det danske, så får Pytlicks tropper oven i købet fordel af at have hjemmebane i returkampen.

Den første af de to kvalifikationskampe spilles i Tyrkiet den 31. maj eller 1. juni med returkamp i Danmark ugen efter.

Ritzau

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen