Værelseskammerater i infight, en antydning af stemning og sanglegene, der blev væk

Den danske sejr på 35-23 over Sydkorea indeholdt flere små fine øjeblikke.

Artiklens øverste billede
Så gode veninder plejer de at være, Kathrine Heindahl og Louise Burgaard. Arkivfoto: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix

1

Sydkoreanerne mistede hurtigt fodfæstet mod Danmark, men i anden halvleg skete det samme bogstaveligt talt for Kathrine Heindahl efter et angreb. På vej mod bænken for at blive skiftet ud krydsede hun løbebane med Louise Burgaard, der helt tilfældigt kom til at ramme den ene fod på Heindahl. Stregspilleren snublede, styrtede til jorden og måtte kravle ud over sidelinjen, så en anden spiller kunne komme ind i stedet for hende.

»Jeg slog mig kun lidt på hoften, men det var mere chokket. Jeg havde jo ikke lige regnet med, at min gode veninde kunne finde på den slags,« grinte Kathrine Heindahl efterfølgende og antydede derefter, at hun overvejede at tage hævn over Burgaard, når holdet var kommet tilbage på hotellet - de to deler nemlig værelse under VM.

2

Officielt er der plads til 6.500 tilskuere i Palau d’Esports de Granollers. Så mange mennesker har der ikke været i alt til de hidtidige 10 VM-kampe i hallen, men mandag var der dog betydeligt flere mennesker på plads end til Danmarks to første opgør, og håndbold er bare sjovere med tilskuere.

Også selv om Sandra Toft faktisk ser et plus ved at spille for tomme tribuner, for så har hun langt lettere ved at kommunikere med sit forsvar.

3

Håndboldholds opvarmning er sjældent det store sus at overvære, men Sydkoreas forberedelser til mødet med Danmark var alligevel imødeset med lidt spænding. Inden det indbyrdes VM-opgør for to år siden havde de asiatiske målmænd nemlig under opvarmningen kastet sig ud i noget, der mindede om sanglege. Til stor moro for tilskuerne, men desværre var der ingen ”Klappe klappe kage” på koreansk i denne omgang.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen