Annonce
Håndbold

KIF-træner om sejr: Skjern-spillere tænkte på CL-storkamp

Kolding-træner Lars Frederiksen mener, at hans hold udnyttede hul mellem CL-kampe til at vinde over Skjern.

Skjern er nummer syv i ligaen med otte point for otte kampe, mens KIF Kolding har seks point på niendepladsen. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Polfoto

KIF Kolding sørgede onsdag aften for en stor overraskelse i Herre Håndbold Ligaen, da holdet efter en overbevisende indsats vandt 31-28 ude over Skjerns mesterhold.

Kampen lå for hjemmeholdets vedkommende mellem to opgør i Champions League-gruppespillet, og netop den turnering lå i baghovedet på Skjern-spillerne, mener KIF Koldings træner, Lars Frederiksen.

- Jeg havde fornemmelsen af, at hvis vi skulle slå Skjern, så var det i sådan nogle kampe her, hvor de har to Champions League-kampe og så sådan en midtugekamp her.

KIF overraskede ude mod Skjerns mestre

- Det kan jeg selv huske, at det var fandeme svært at sætte sig op til som spiller. Specielt fordi de skal spille i Boxen om tre dage (søndag, red.) mod Paris, så jeg ved godt, hvor deres hoveder er henne nu.

- Så derfor var det vigtigt, at vi var meget koncentrerede, for vi havde en fornemmelse af, at de måske kun ville komme med 80 procent. Det er normalt for spillere i sådanne situationer, siger træneren til Jydske Vestkysten.

Skjern Håndbold spillede søndag 31-31 hjemme mod kroatiske Zagreb i Champions League.

På søndag venter en storkamp, når Skjern i Jyske Bank Boxen i Herning tager imod franske Paris Saint-Germain med blandt andre Mikkel Hansen på holdet.

Skjern-træner Ole Nørgaard er meget utilfreds med indsatsen i kampen mod KIF Kolding.

GOG-topscorer melder afbud til EM-kvalifikationskampe

- Det var meget svært at få øje på noget, der lykkedes for os. Det var tydeligt at se, at vi manglede energi spredt ud på samtlige spillere. Det sætter sine spor at spille tre kampe om ugen, men det er ingen undskyldning.

- Vi var næstbedst i går (onsdag, red.), og det var en stor skuffelse for os, siger træneren til Skjerns hjemmeside.

Skjern er nummer syv i ligaen med otte point for otte kampe, mens KIF Kolding har seks point på niendepladsen.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Med luksusliner gennem Norges vilde kystlandskaber
Krydstogter kan noget helt specielt, hvis man gerne vil opleve flere feriedestinationer på én gang. Men med Silver Spirit bliver den vanedannende gode mad og det meget høje serviceniveau også en del af oplevelsen. 
Se flere
Biler
Legendarisk Jeep kører ind i fremtiden
Jeep Wrangler har stort set ikke ændret sig siden slutningen af 1980’erne, men næste år kommer klassikeren i en ny udgave. Essen er stadig den gamle Jeep tilsat mere komfort og et design med glimt i øjet. 
Se flere
Spånplade: Hele Danmark arbejder for Kronospan
Når danskerne afleverer træ på den lokale genbrugsstation, arbejder de for Kronospan i Pindstrup, der fabrikerer spånplader til bl.a. køkkener, skriveborde og gulve. For når Kronospan fremstiller spånplader, er 75 procent af træet genbrugstræ, hvor rigtig meget af det stammer fra landets genbrugsstationer. Der er penge i genbrug – en omsætning på ca. 500 mio. kr. årligt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her