Annonce
Håndbold

KIF overraskede ude mod Skjerns mestre

KIF Kolding vandt for blot anden gang i sæsonen og så endda ude mod mesterholdet fra Skjern.

Skjerns danske håndboldmestre har fået en god start på Champions League, men det kniber mere med at levere gode resultater på den hjemlige scene samtidig.

Onsdag aften tabte Skjern for fjerde gang i otte kampe i ligaen, da KIF Kolding kunne tage fra kampen i Skjern med en sejr på 31-28.

Skjern har otte point midt i rækken, mens KIF vandt for blot anden gang i denne sæson og nu har seks point.

Skjern kom ellers bedst fra start og var foran i det meste af første halvleg, men KIF bed sig fast og var aldrig bagud med mere end to mål.

Udeholdet kom bedre og bedre med i kampen og endte faktisk med at gå til pausen med en føring på 13-12.

KIF havde fortsat overtaget i anden halvleg, og da holdet efter ti minutter bragte sig på 20-18, tog Skjern timeout, men den nyttede intet.

Da Kasper Irming med sit sjette mål i kampen gjorde det til 22-18, var det samtidig kampens første føring på fire mål. Irming skulle også blive kampens topscorer med ni mål.

KIF virkede mere motiveret på dagen, og det lignede en afgørelse, da føringen med præcis 12 minutter tilbage blev 26-19.

Det virkede til, at Skjern havde tankerne på de store opgaver i Champions League, hvor Paris Saint-Germain venter på søndag, men det lykkedes dog at pynte lidt på stillingen i slutfasen, så KIF kun vandt med tre mål.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Med luksusliner gennem Norges vilde kystlandskaber
Krydstogter kan noget helt specielt, hvis man gerne vil opleve flere feriedestinationer på én gang. Men med Silver Spirit bliver den vanedannende gode mad og det meget høje serviceniveau også en del af oplevelsen. 
Se flere
Biler
Legendarisk Jeep kører ind i fremtiden
Jeep Wrangler har stort set ikke ændret sig siden slutningen af 1980’erne, men næste år kommer klassikeren i en ny udgave. Essen er stadig den gamle Jeep tilsat mere komfort og et design med glimt i øjet. 
Se flere
Spånplade: Hele Danmark arbejder for Kronospan
Når danskerne afleverer træ på den lokale genbrugsstation, arbejder de for Kronospan i Pindstrup, der fabrikerer spånplader til bl.a. køkkener, skriveborde og gulve. For når Kronospan fremstiller spånplader, er 75 procent af træet genbrugstræ, hvor rigtig meget af det stammer fra landets genbrugsstationer. Der er penge i genbrug – en omsætning på ca. 500 mio. kr. årligt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her