Annonce
Håndbold

Overbevisende Aalborg tog ny sejr mod Ribe-Esbjerg

Aalborg Håndbold tog den tredje sejr i lige så mange forsøg, da det torsdag blev 30-24 mod Ribe-Esbjerg.

Ribe-Esbjerg skulle torsdag forsøge at slå Aalborg Håndbold som det første hold i Herre Håndbold Ligaen i denne sæson.

Det lykkedes ikke for vestjyderne, der tabte 24-30 efter at have været bagud det meste af kampen.

Aalborg Håndbold tog dermed endnu en sejr og har nu seks point efter tre kampe.

- Vi bevarede troen på vores evner i dag. Vi dækkede rigtig fint op, og i angrebet fik vi ramt de zoner, vi gerne ville ramme, og vi spillede med stor autoritet og selvtillid. Det var dejligt at se, siger cheftræner for Aalborg Håndbold Stefan Madsen efter kampen.

Efter en god start af hjemmeholdet, der nåede at bringe sig foran 3-0, inden Aalborg kom på måltavlen, kom nordjyderne tilbage i kampen efter tre missere fra Ribe-Esbjerg.

Den tendens fortsatte, som første halvleg skred frem.

Hjemmeholdets skud endte i stigende grad alle andre steder end i målet, mens aalborgenserne med en god defensiv og effektivt angrebs- og kontraspil langsomt udbyggede deres føring.

En godt spillende Rúnar Kárason, der med syv mål var hjemmeholdets bedste i første halvleg, kunne således ikke forhindre Aalborg i at gå til pausen med en føring på hele 18-11.

Pausen gjorde godt for Ribe-Esbjerg, der i kampens anden halvleg så småt begyndte at hale ind på Aalborg. Efter 15 minutter var udeholdets føring nede på fire mål, og vestjyderne så ud til at have fundet den rette opskrift.

Det fik Aalborg til at skrue op for niveauet, og fem minutter senere var syvmålsføringen fra pausen genetableret ved stillingen 27-20.

Nordjydernes føring blev for stor en mundfuld for Ribe-Esbjerg, der aldrig kom helt tæt på at kunne lave et comeback.

Rúnar Kárason blev med ni mål kampens topscorer.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Husk at tale med djævlen

Hvis man kun hører sig selv og sine ligesindede, bliver man dummere og dummere for hver dag, der går.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her