Annonce
Håndbold

Skjerns håndboldmestre ekspederet tidligt ud af pokalen

Skjerns stjernehold tabte ottendedelsfinalen til Skanderborg, der er videre til kvartfinalen i Santander Cup.

Skjerns håndboldherrer blev onsdag ekspederet tidligt ud af pokalturneringen Santander Cup.

På udebane måtte det stjernespækkede mandskab se sig besejret med 26-28 af Skanderborg i ottendedelsfinalen.

Før pausen var favoritterne fra Skjern med en sprudlende Anders Eggert på fløjen flere gange foran, men Skanderborg gik alligevel ind til de sidste 30 minutter med en snæver føring på 14-13.

De to hold fulgtes ad i begyndelsen af anden halvleg, og den nytilkomne stjerne fra Flensburg-Handewitt, Thomas Mogensen, gjorde det til 18-18. Herefter begyndte værterne at trække fra og slog et hul til 26-22.

Trods en stærk slutspurt fra Skjern og en reducering til 26-27, så kunne Skanderborg-spillerne juble til sidst.

Tirsdag aften spillede de forsvarende pokalmestre fra TTH Holstebro sig videre til kvartfinalerne i pokalturneringen med en sejr over Ribe-Esbjerg.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Punjab skiller sig ud i Indien: Her kan man godt lide alkohol og kød i maden
Nye visumregler har gjort Indien mere tilgængeligt, og 1. oktober har Air India etårs jubilæum på deres direkte flyvning mellem København og Delhi. Herfra kan man rejse til Punjab ved den pakistanske grænse. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her