Annonce
Håndbold

GOG fastholder presset på førerholdet Skjern

GOG kom to point tættere på førstepladsen i 888 Ligaen med en sejr ude over bundholdet Tønder.

TM Tønder Håndbold gav i perioder GOG kamp til stregen i søndagens opgør mellem top og bund i herrernes 888 Ligaen, men det endte med en favoritsejr til GOG på 36-24.

Sejren bringer GOG op på 38 point. Det er ét færre end Skjern, der fører ligaen og med tre runder igen har kurs mod grundspillets førsteplads.

Førstepladsen i grundspillet er vigtig, fordi den giver adgang til næste sæsons Champions League, og desuden får holdene i top-2 to point med over i slutspilsgrupperne.

Skjern holder kursen mod grundspillets førsteplads

Tønder fik en god start på kampen ved at komme foran 4-1. Men i løbet af første halvleg tog GOG over og gik til pause foran 14-12.

Efter pausen begyndte klasseforskellen at smitte af på måltavlen. Midtvejs i anden halvleg havde Tønder bare scoret fire gange.

Det endte derfor med en sikker sejr til GOG, der er snublende tæt på at sikre sig en plads i top-2.

Tønder kæmper i den modsatte ende for overlevelse. Der er tre point op til HC Midtjylland på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Dansende norsk målmand stråler i GOG-sejr i topkamp

Tidligere søndag kom Ribe-Esbjerg HH et skridt tættere på slutspillet, da holdet hjemme slog Nordsjælland Håndbold 34-32.

Ribe-Esbjerg har med sejren blot to point op til netop Nordsjælland med tre kampe igen. Nordsjælland ligger på ottendepladsen i ligaen, hvorfra de otte bedste hold går i slutspillet.

Nordsjælland var godt på vej mod sejren, og det gæstende hold var ad flere omgange foran med fire mål. Men Ribe-Esbjerg kom tilbage og satte til sidst trumf på med to scoringer.

Ribe-Esbjergs Jacob Holm blev topscorer med ni mål, mens Nordsjællands Nicolai Pedersen scorede syv gange.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Aarhus Ø skal ende med et rundt 0

Den samlede økonomi for Aarhus Ø skal ende i balance, og derfor vil en justering af Lighthouse-projektet kræve andre indtægter. Det fortæller kommunens budgetchef, der her giver en status på økonomien på Aarhus Ø.

JP mener: Husk at tale med djævlen

Hvis man kun hører sig selv og sine ligesindede, bliver man dummere og dummere for hver dag, der går.
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her