Annonce
Håndbold

Viborg HK slog Byåsen og avancerer i EHF Cuppen

Viborgs håndboldkvinder kan begynde forberedelserne til kvartfinalen i EHF Cuppen efter sejr lørdag.

Der var en billet til kvartfinalen i EHF Cuppen på spil, da Viborgs håndboldkvinder lørdag eftermiddag havde besøg af norske Byåsen.

Med en sejr på 29-26 gik billetten til Viborg, som dermed ender på andenpladsen i gruppe C efter tyrkiske Kastamonu Belediyesi.

Ved pausen stod det helt lige 16-16, men i anden halvleg viste Viborg sig som det stærkeste mandskab.

Resultatet glæder cheftræner Allan Heine, men han vil nå endnu længere i turneringen.

- Det er altid rart, at vi når en milepæl. Det var en af vores målsætninger for sæsonen, at vi gerne ville i gruppespillet og også spille os videre derfra.

- Dermed ikke sagt, at vi er tilfredse. Vi kunne rigtig godt tænke os at komme videre derfra. Vi må se, hvem vi skal op imod, og så tager vi den derfra, siger han ifølge Viborgs hjemmeside.

Carin Strömberg og Stine Bodholt Nielsen scorede seks gange i kampen, mens Kristina Jørgensen, Ann Grete Nørgaard og Line Uno hver stod for fem kasser.

- Det er så nice. Vi har haft op- og nedture i starten af 2018, så det er dejligt at komme videre og få kvittering på, at vi spiller godt, siger Strömberg.

Senere lørdag er København Håndbold i aktion. Københavnerne møder Vipers, men allerede før opgøret står det klart, at holdet ikke kan nå kvartfinalen.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
179 km i ufattelig skønhed: Her tager den grønne ø sig smukkest ud
Ringen rundt om Kerry begynder i Killarney og er en af de smukkeste ruter i Irland. En 179 km lang rundtur om Iveragh-halvøen i et evigt skiftende landskab af søer, bjerge, bakker, enge, strande, klipper og hav. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her