Annonce
Håndbold

Skuffede GOG'ere savnede x-faktor i finalen

GOG tabte søndag pokalfinalen til TTH Holstebro, fordi holdet blandt andet manglede individuelle toppræstationer, lød det fra cheftræneren og veteranen.

Torsten Laen og GOG tabte pokalfinalen til TTH. Foto: Henning Bagger

Det må som elitesportsfolk være på grænsen til det ulidelige at skulle svare på spørgsmål fra journalister i larmen fra modstanderens omklædningsrum, der gynger i guldrus efter en intens finale.

Ikke desto mindre var det en fattet cheftræner fra GOG, der efter pokalfinalen stillede sig op foran diktafonerne for at forklare, hvorfor et af ligaens bedste hold ikke hentede titlen.

»Den er tung, ikke?« indledte GOG-træner Nicolej Krickau.

»Min fornemmelse er, at vi kom til at spille for meget på TTH’s præmisser. Det blev en meget hård kamp med mange slåskampe, men i sidste ende synes jeg måske stadigvæk, at vi havde det antal chancer, vi skulle bruge for at få skabt ro. Vi omsatte på et for dårligt et niveau,« sagde han.

Norsk bjørn åd fynboer og sikrede TTH pokalguldet

En af årsagerne til TTH-sejren var Thorbjørn Bergerud, som leverede en fænomenal kamp med knap 50 i redningsprocent.

»Vi må give Bergerud kredit, men vi må også hjem at kigge på, om vi kunne have været smartere,« sagde Nicolej Krickau og fortsatte:

»Foruden Ole Erevik manglede vi lidt på toppræstationen. Der var mange, der kæmpede med at finde det sidste overskud,« sagde han.

Hos veteranen Torsten Laen var der også mentalt overskud at hente trods finalenederlaget.

»Vi manglede lidt x-faktor. Vi manglede en, der kunne lave fire-fem lette mål for os. Det havde vi ikke i dag, og det må vi også kreditere TTH for,« sagde Torsten Laen, der ser frem mod et spændende forår i ligaen.

Aalborg Håndbold tog bronze i pokalturneringen

»Der er masser af lærepenge at tage med for dette unge hold, og det er det vi skal tage med til slutspillet og forhåbentlig videre frem,« sagde han.

GOG tabte også pokalfinalen for to år siden. Dengang vandt HC Midtjylland titlen.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her