Håndbold

100-kampsjubilaren var imponeret efter premieren

Jannick Green fejrede 100-kampsjubilæum med en hæderlig indsats og en sejr i åbningskampen.

Jannick Green - i blå trøje - fik mere spilletid end normalt i lørdagens åbningskamp. Foto: /ritzau/ Lars Poulsen

VARAZDIN

Hvis Jannick Green sent i aftes faldt i søvn med et smil på læben på spahotellet Sveti Martin, er der ikke noget at sige til det.

Den 29-årige målmand blev skiftet ind efter 20 minutters spil mod Ungarn og leverede herfra en glimrende præstation i sejren på 32-25 over Ungarn – og det var tilmed i målmandens 100-kampsjubilæum.

Stjernen så rødt, men Danmark kan drømme igen efter en ønskestart på EM

»Jeg var faktisk ikke klar over, at jeg havde jubilæum. Hvis man ved det på forhånd, er det så ikke noget skidt? Er det så ikke noget med, at man spiller skidt?« lød det fra Jannick Green.

»Langt hen ad vejen var det fint. Der var en periode i anden halvleg, hvor der gik lette bold ind, det var jeg sgu træt af, men udover det er jeg fint tilfreds. Jeg er lidt imponeret over, at vi vinder så stort,« sagde Magdeburg-keeperen.

Mikkel Hansen fik fri 20 minutter før tid: En tynd udvisning

Han pegede efter kampen på, at Danmark begyndte kampen usikkert, og at holdet skulle finde sig selv. Men spillet lykkedes så især efter pausen, understregede han.

»Vi ramte en periode i anden halvleg, hvor vi spillede meget stærk og satte en prop i defensivt. Der er stadig småting, vi skal have kigget på defensivt omkring paradespillet for eksempel, men alt i alt var det rigtig fint,« sagde Jannick Green.

Green og Danmark spiller igen mandag aften mod Tjekkiet.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her