Golf

Stabil Bjerregaard bider sig fast i engelsk topstrid

Lucas Bjerregaard har kun tre slag op til førstepladsen og kan spille med om topplaceringerne i sidste runde.

Formstærke Lucas Bjerregaard fortsætter med at levere fine præstationer på Close House Golf Club i Newcastle.

For tredje dag i træk kan danskeren se tilbage på en runde i 67 slag, tre under par, og snuser fortsat til en placering blandt de bedste i British Masters.

Bjerregaard spillede 15 af lørdagens 18 huller i par, mens det blev til birdies på hul 9, 17 og 18 og dermed tre under par.

Ganske vist hopper han to pladser tilbage i klassementet, hvor han nu deler 12.-pladsen med tre spillere, men der er ikke langt op til den absolutte top.

Førende Robert Karlsson er samlet 12 slag under par og dermed tre slag bedre end Bjerregaard, så der er meget at spille om på sidste runde søndag.

I sidste uge sikrede Lucas Bjerregaard sig sin første sejr på European Tour, da han vandt Portugal Masters.

Den anden dansker i finalespillet i Newcastle, veteranen Anders Hansen, havde også en fin runde i 67 slag. Hansen er placeret på en delt 25.-plads inden sidste runde.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Anders Sørensen spiller Marienlyst Open
Helsingør Golfklubs skønne park course fra 1927 er vært for de kommende tre dages ECCO Tour afdeling, Marienlyst Open. Det er en bane, der rummer gode minder for den bedst placerede danske spiller på tourens Order of Merit, Steen Ottosen fra Vejle, der ligger nr. 3. Som amatør vandt han i 2003 og blev nr. 2 i 2000. Han havde ikke den store succes på Møn i forrige afdeling, men mener, at god form kan komme meget pludseligt, og det skal den også, hvis han skal true Lars Edvinson, Sverige, og Morten Hagen, Norge, der besætter de to forreste pladser.
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Her laves 35 mio flasker vin om året: Og i tre dage opfordres til sanseløs druk
Med sine alsidige lokalklimaer og en produktion af 35 mio. flasker vin årligt er Israel en ambitiøs spiller på vinmarkedet, selv om alkohol for mange israelere er forbeholdt festdage. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her