*

Golf

Tiger Woods er usikker på fremtiden på golfbanen

Efter sin fjerde operation kæmper golfstjernen Tiger Woods stadig en hård kamp for en hverdag uden smerter.

Tiger Woods. Foto: Kamran Jebreili/AP

Engang var han verdens bedste golfspiller og blandt de allerstørste sportsudøvere i verden. De seneste år er det dog i højere grad skandalerne, som Tiger Woods har været kendt for.

Woods selv er i tvivl, om han nogensinde bliver i stand til at komme tilbage til verdenseliten i golf, efter at skader har spoleret karrieren.

Denne uge er han med til Presidents Cup, hvor han er vicekaptajn for det amerikanske hold, der møder et udvalgt internationalt hold.

- Der har været tidspunkter, hvor jeg end ikke vidste, om jeg var i stand til at møde op her, fordi jeg ikke kunne sidde i en golfbil, siger han.

Woods træner på højtryk for at komme tilbage fra den rygskade, der har holdt ham ude i lange perioder de seneste år.

Det er især styrke- og konditionstræning, der fylder for Tiger Woods. Selve golfspillet er kun meget begrænset, da lægerne ikke vil lade ham slå slag på længere end 50 meter.

På pressemødet forud for Presidents Cup blev Woods spurgt ind til, om der er en reel risiko, for at han ikke kommer tilbage og spiller golf på topplan.

- Ja, det er der helt klart. Jeg ved ikke, hvad fremtiden bringer. Som jeg har fortalt jer, så slår jeg lige nu slag på 50 meter.

Tiger Woods blev i maj i år anholdt i Florida, da politiet fandt ham sovende bag rattet i sin bil.

Det viste sig senere, at Woods havde været påvirket af fem forskellige substanser.

/ritzau/AP
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her