*

Golf

Justin Thomas løb med stor millionbonus ved FedExCup

Amerikaneren missede sejren ved Surprise Tour Championship, men gik alligevel hjem med 62 millioner kroner.

Den amerikanske golfstjerne Justin Thomas måtte se langt efter turneringssejren ved årets sidste turnering på PGA-touren. I stedet kunne han se den unge Xander Schauffele løbe med titlen ved Surprise Tour Championship i Atlanta.

Men Thomas går alligevel derfra med den største pengepræmie. Det sker, fordi han med sin andenplads ved turneringen ender som nummer et på PGA-tourens rangliste.

Førstepladsen giver en bonus på ti millioner dollar, som svarer til cirka 62 millioner danske kroner.

- Det er en virkelig underlig dag, hvor man bliver spurgt, hvordan det er at vinde FedExCup. For som konkurrencemenneske er du sur over, at du ikke vinder turneringen, siger Thomas.

- Men dette er en ufattelig ære, specielt eftersom det er på baggrund af resultaterne fra et helt år, siger han.

Justin Thomas nåede i løbet af sæsonen at vinde fem turneringssejre.

Før Surprise Tour Championship lå Justin Thomas bag Jordan Spieth på den samlede rangliste, men med sin andenplads passerede han Spieth, der måtte tage til takke med en delt 7.-plads ved turneringen.

Dermed endte Spieth på en samlet andenplads på PGA-touren. Det får han tre millioner dollar for.

- Det var den værste uge med putteren på hele året, uheldigvis, for det har været en virkelig god sæson, siger han.

/ritzau/Reuters
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Phil Mickelson tilbage til PGA Touren efter endt barsel
Kun en uge før årets første Major er Phil Mickelson tilbage på PGA Touren efter en måneds barsel. Verdens bedste spiller der endnu aldrig har vundet en Major prædikatet hænger på Mickelson der er nummer fire i verden. Han startede året som nummer to, men Ernie Els's fantastiske start på året og Davis Love III's sejr i sidste uge har sat Mickelson tilbage.
Forsiden lige nu

JP mener: Svar udbedes, DF

Vælgerne må føle at stå med et stykke vådt håndsæbe, som man aldrig ved, hvor man har. Formentlig derfor havde DF for en måned siden et dårligt kommunalvalg og har i de senere måneder haft en stribe negative meningsmålinger.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her