Golf

Danske golfspillere vågnede for sent i Skotland

Både Søren Kjeldsen og Thomas Bjørn leverede flot spil søndag i golfturneringen Scottish Open.

De tilbageværende danske golfspillere fandt det gode spil frem søndag i sidste runde i European Tour-turneringen Scottish Open.

Dermed avancerede både Søren Kjeldsen og Thomas Bjørn i den samlede stilling, da turneringen var spillet færdig søndag aften.

Søren Kjeldsen lå inden sidste runde på en delt 19.-plads, men den blev byttet ud med en delt niendeplads efter en runde i fire slag under banens par på 72 slag.

Kjeldsen leverede en enkelt bogey men også fem birdies, og så endte han samlet i syv slag under.

Thomas Bjørn arbejdede sig op i tabellen i weekendens løb.

Lørdag lå danskeren på en delt 29.-plads efter en runde lørdag i par, men søndag var det gode spil også med Thomas Bjørn.

Ligesom Kjeldsen leverede Thomas Bjørn en bogey, men den blev krydret med seks birdies og en runde i fem slag under banens par.

Det rakte til en delt 15.-plads i turneringen.

Lucas Bjerregaard leverede fine runder torsdag og fredag, men lørdag knækkede han med hele seks bogeys og tre birdies.

Søndag gik det endnu værre for den 25-årige golfspiller. To dobbeltbogeys og fem bogeys sved i øjnene, og det kunne to birdies ikke ændre på.

Lucas Bjerregaard sluttede derfor langt nede på en delt 61.-plads.

Turneringen blev vundet af spanske Rafa Cabrera Bello, der måtte ud i omspil om sejren, da både han og britiske Callum Shinkwin var endt i 13 slag under banens par.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Gaming-bærbare: Når kun det vildeste er vildt nok
Hvor vildt bliver det, hvis du beder om den bedste gamingbærbare, du kan få? Ganske voldsomt, afslører denne test, hvor vi fokuserer på populære, kompromisløse monster-maskiner. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her