Golf

Spanier åbnede Players Championship med hole-in-one

Spanieren Sergio García leverede et hole-in-one på svært hul på første runde i Players Championship.

Den spanske golfspiller Sergio García stod for torsdagens mest opsigtsvækkende slag, da Players Championship blev indledt i Ponte Vedra Beach, Florida.

Således blev han noteret for et hole-in-one på det ellers frygtede 17. hul, som er et par-tre-hul.

- Det var skønt at se bolden spinne tilbage i hullet. Enkelt var det ikke. Det er sandsynligvis et af sæsonens sværeste slag med tanke på, at greenen er så fast, siger Garcia.

Det fornemme slag rakte dog langt fra til en topplacering. Efter første runde placerer Garcia sig på en delt 66.-plads efter at have brugt 73 slag. Det svarer til ét slag over banens par.

William McGirt fra USA og canadieren Mackenzie Hughes har lagt sig i spidsen for turneringen i fem slag under par.

Turneringen, der slutter på søndag, har ikke dansk deltagelse.

/ritzau/NTB
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Ladies European Tour fyrer direktør - igen
Ladies European Tour er i en dyb ledelsesmæssig krise. En uge inde i juli måned fyrede man direktøren Lizza Moya, som blot havde siddet på posten i et halvt år. Nyheden blev aldrig meldt ud offentligt, og medlemmerne af tourens bestyrelse, bl.a. danske Karen-Margrethe Juul fik besked om ikke at udtale sig eller kommentere balladen.
Mere MD Golf til danskerne
Klubpro Claus Eliasen har netop overtaget agenturet for MD Golf i Danmark, og nu skal de danske golfspillere overbevises om MD Golfs kvaliteter.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Vestbredden i Luxor: Rejse mod det evige liv
Den egyptiske by Luxor ligger i et område, der emmer af ældgammel kultur og mytologi. Grave og templer opført til ære for konger, dronninger og embedsmænd kan kombineres med en tur på kamelryg langs Nilen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her