*

Golf

Ny rygoperation holder Tiger Woods ude i et halvt år

Tiger Woods har været gennem sin fjerde rygoperation og vil være ude i omkring seks måneder.

Golfstjernen Tiger Woods har i flere år døjet med rygproblemer, og efter endnu en operation venter der igen Woods en lang pause.

Torsdag var han gennem sin fjerde rygoperation for at få bugt med smerterne i ryggen. Det oplyser stjernen selv på Twitter.

Håbet er, at indgrebet skal sætte en endegyldig stopper for de smerter, der har voldt Tiger Woods problemer i lang tid. Til gengæld vil han være ukampdygtig i omkring et halvt år.

Dermed må de mange golffans væbne sig med tålmodig, hvis de venter på at se den 41-årige golfspiller tilbage i turneringerne på PGA Tour.

Det er efterhånden længe siden, at han har kunnet blande sig i verdenstoppen, og flere comebackforsøg er endt i nye rygproblemer.

Med 14 Major-titler, 79 PGA Tour-triumfer og 40 sejre på European Tour er Tiger Woods en af de mest vindende spillere i golfhistorien.

Han er samtidig den spiller, der har toppet verdensranglisten i længst tid nogensinde. Hele 683 uger har Woods gennem tiden været øverst på ranglisten.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her