*

Golf

Amerikaner lavede usædvanligt hole in one

Justin Thomas slog hårdt til bolden, som hoppede direkte i hullet ved en golfturnering i Mexico.

Et hole in one i golf er sædvanligvis en stor oplevelse, men i weekenden slog Justin Thomas alligevel et specielt af slagsen. Normalt plejer et hole in one at være en bold, der pinagtigt langsom triller hen mod hullet, hvor den så falder i. Men den opskrift fulgte Justin Thomas ikke.

Ved World Golf Championships i Naucalpan de Juárez i Mexico valgte den 23-årige amerikaner et 6-jern på 13. hul (par tre, 212 meter), og han ramte bolden en smule hårdt, men resultatet var han ikke utilfreds med. Bolden ramte direkte ind på green, hoppede højt op i luften og direkte ned i hullet – og så var der highfive fra medspiller og caddies.

»Det så perfekt ud, og jeg mener, at jeg for mig selv sagde ”gå i”. Jeg har ikke slået så mange slag, der har været så præcise, som jeg har villet have det,« sagde Justin Thomas efterfølgende til Washington Post.

Video: Robot laver hole in one ved stor golfturnering

Justin Thomas vandt 2,3 mio. kr. i turneringen. Foto: Alan Diaz/AP

Undervejs var Justin Thomas oppe og føre turneringen, men han gik ned i kadence og endte på en delt femteplads.

Han scorede dog 2,3 mio. kr. alligevel.

Dustin Johnson vandt turneringen foran Tommy Fleetwood.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her