Golf

Daniel Agger lægger navn til golfturnering

Den tidligere danske landsholdsanfører bakker op om golfturnering, der samler penge ind til Red Barnet.

Daniel Agger indstillede karrieren i 2016. Foto: Jens Dresling

Den tidligere Brøndby- og Liverpool-spiller Daniel Agger involverer sig nu i en golfturnering på den danske Ecco Tour.

Daniel Agger stiftede for otte år siden velgørenhedsorganisationen The Agger Foundation, og den bliver ny velgørenheds-samarbejdspartner ved turneringen Tinderbox Charity Challenge – Supported by The Agger Foundation. Overskuddet fra turneringen, der afvikles på Langesø Golf på Fyn vil gå til Red Barnets arbejde på Fyn.

»Jeg har været heldig i mit liv. Mine forældre har altid været der og vist vejen, og jeg har haft et job, der har sikret fundamentet for mig og min familie. Ikke alle børn er så privilegerede at få de muligheder og forudsætninger, som mange af os andre har haft. Jeg vil derfor gerne give tilbage og være med til at støtte Ecco Tour og Tinderbox Charity Challenges indsamling til fordel for Red Barnet. Jeg håber at vi i fællesskab kan give en række børn og unge et skub i den rigtige retning,« udtaler Daniel Agger.

Generalsekretær i Red Barnet, Jonas Keiding Lindholm er glad for, at ECCO Touren og Tinderbox Charity Challenge nu kommer Red Barnet til gode.

»Det er en kæmpe håndsrækning til udsatte børn og unge på Fyn og et stort skulderklap til vores mange dedikerede frivillige, at Tinderbox Charity Challenge 17 har tænkt på Red Barnet. I årtier har vi hjulpet udsatte børn og unge på Fyn ud af ensomhed og ind i fællesskabet med andre børn i fritiden. Nu kan vi hjælpe endnu flere børn og unge med netværk og positive sociale oplevelser, som ruster dem til hverdagen og giver dem håb for fremtiden,« udtaler Jonas Keiding Lindholm.

Golfturneringen afvikles fra 14.-16. juni. Den 12. juni afvikles en fundraising-dinner på Langesø Slot.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her