Annonce
Golf

Lucas Bjerregaard spillede sig i toppen i Schweiz

Lucas Bjerregaard overtog en delt andenplads fra Søren Kjeldsen fredag i European Tour-turnering i Schweiz.

En ærgerlig bogey på sidste hul ødelagde måske lidt af glæden til sidst, men den danske golfspiller Lucas Bjerregaard kunne alligevel være tilfreds fredag.

Her leverede han en anden runde i fem slag under banens par på 70 slag, og dermed spillede Lucas Bjerregaard sig frem i det sjove selskab i European Tour-turneringen Omega European Masters i Schweiz.

Seks birdies leverede den 27-årige nordjyde, og havde det ikke været for en bogey til sidst, så havde danskerne indtaget andenpladsen i turneringen alene.

I stedet måtte han dele den med Matthew Fitzpatrick fra Storbritannien og Doug Ghim fra USA, der også samlet har gået i syv slag under efter de to første runder.

Helt på toppen ligger japanske Hideto Tanihara to slag bedre sammenlagt.

Lucas Bjerregaard indledte dagen på en delt 18.-plads efter en første runde i to slag under par.

Søren Kjeldsen lå i stedet på en delt andenplads efter torsdagens runde, som han gik i fem slag under, men fredag var der ikke samme tur i den for Kjeldsen.

Her måtte han notere sig en anden runde i par efter fire bogeys og fire birdies.

Dermed faldt Kjeldsen tilbage på en plads som delt nummer ni, men Kjeldsen er stadig fem slag under sammenlagt og går ind til weekendens spil med muligheder.

Lasse Jensen og Jeff Winther klarede ikke fredagens cutgrænse, og spiller dermed ikke videre i weekenden.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Husk at tale med djævlen

Hvis man kun hører sig selv og sine ligesindede, bliver man dummere og dummere for hver dag, der går.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her