Annonce
Golf

Dansk golfspiller mistede bagage og måtte låne kontaktlinser af konkurrent: »Jeg kunne ikke se bolden«

Nicole Broch Larsen måtte også låne golfkøller op til "Ladies Open de France".

Nicole Broch Larsen har mødt flere problemer op til "Ladies Open de France" i denne uge. Arkivfoto: Adrian Wyld/AP

Hun kunne næsten ikke magte flere problemer, men uheldene så ikke ud til at ville stoppe for den 25-årige danske golfprofil.

På vej til turneringen "Ladies Open de France" opstod der problemer med Nicole Broch Larsens fly, der blev aflyst. Det lykkedes hende at få en anden afgang, men bagagen gik tabt under onsdagens rejse.

Thomas Bjørn topper sit Ryder Cup-hold med rutine

Derfor måtte danskeren låne et par golfkøller af sin landsmand Nanna Koerstz Madsen, ligesom hendes caddie købte køller ind i en nærliggende butik.

Da Nicole Broch Larsen vågnede op dagen efter, opstod der imidlertid et nyt problem.

»Jeg bruger kontaktlinser, og jeg har altid et ekstra sæt med. Men da jeg stod op, opdagede jeg, at én af dem var tørret ud,« siger hun til LadiesEuropeanTour.com.

Det atypiske problem for en atlet blev løst, da hun kunne låne et par kontaktlinser af sin svenske konkurrent Camilla Lennarth.

Eller rettere, det blev delvist løst:

»De har lidt mindre styrke end mine egne, så det er lidt af en udfordring. Det går okay, men jeg kunne ikke se bolden, når den lå på en green, hvis jeg var 150 meter eller mere væk,« siger hun.

Alligevel lykkedes det Nicole Broch Larsen at gå banen i 71 slag, hvilket var ét slag under banens par.

Det har bragt hende op på en samlet 24-plads i turneringen.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her