Annonce
Golf

Tiger Woods får wildcard og er klar til Ryder Cup for USA

Danske Thorbjørn Olesen skal i kamp mod blandt andre Tiger Woods og Phil Mickelson ved det kommende Ryder Cup.

Tiger Woods skal med til Ryder Cup i Frankrig. Foto: Jose F. Moreno/AP

Den amerikanske golfstjerne Tiger Woods blev tirsdag tildelt et wildcard til det kommende Ryder Cup, der spilles i Frankrig sidst i september.

Dermed fortsætter Woods et vellykket comeback til golfbanen. I løbet af sommeren har den tidligere verdensetter leveret imponerende præstationer i de to majorturneringer British Open og PGA Championship.

Og nu er han altså blevet udpeget som en af de fire amerikanere, der modtager et wildcard til årets Ryder Cup.

Tiger Woods forventer snarlig turneringssejr

Det er USA's kaptajn, Jim Furyk, der står for at uddele de fire wildcards. Ud over Woods er Phil Mickelson og Bryson DeChambeau også blev valgt.

Det fjerde wildcard uddeles mandag og fuldender holdet på 12 mand.

De otte i forvejen kvalificerede amerikanere er Brooks Koepka, Dustin Johnson, Jordan Spieth, Justin Thomas, Rickie Fowler, Bubba Watson, Webb Simpson og Patrick Reed.

Danske Thomas Bjørn er kaptajn for det europæiske hold.

Her sikrede danske Thorbjørn Olesen sig lige nøjagtig den ottende og sidste sikre plads via den såkaldte World Points List.

Thomas Bjørn uddeler sine fire wildcards onsdag. Her vurderes Henrik Stenson, Ian Poulter og Paul Casey at være nogle af de oplagte valg.

De otte sikre europæere er Tommy Fleetwood, Tyrrell Hatton, Rory McIlroy, Francesco Molinari, Alex Noren, Jon Rahm, Justin Rose og Thorbjørn Olesen.

Thorbjørn Olesen bliver den tredje dansker i historien til at repræsentere Europa ved Ryder Cup. De to andre er Thomas Bjørn og Søren Hansen.

Ryder Cup spilles fra 28. til 30. september.

/ritzau/AP

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Husk at tale med djævlen

Hvis man kun hører sig selv og sine ligesindede, bliver man dummere og dummere for hver dag, der går.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her