Annonce
Golf

Golfturneringen Made in Denmark får nye datoer i 2019

Den danske golfturnering skal næste år for første gang spilles i maj efter at have ligget i august i fem år.

Efter fem år med datoer i august og september bliver golfturneringen Made in Denmark rykket frem i kalenderen.

Den danske Europa Tour-turnering skal således i 2019 spilles i slutningen af maj.

Det oplyser turneringen i en pressemeddelelse.

Årsagen til datoskiftet er, at den amerikanske major-turnering PGA Championship flyttes til maj. Det betyder, at Europa Touren også bliver justeret.

Den britiske turnering BMW PGA Championship bliver derfor flyttet fra sin vanlige plads i maj, som Made in Denmark i stedet får.

Næste år vil der derfor være golf på topniveau på Himmerland Golf og Spa Resort fra 23. til 26. maj.

- Vi har fået en fantastisk mulighed, som vi ikke kunne sige nej til, siger Made in Danmark-promoter Flemming Astrup i pressemeddelelsen.

- De nye datoer er spændende, og vi er meget begejstrede og stolte over, at vi har fået så attraktiv en uge i kalenderen.

- Hele golfkalenderen bliver rystet gevaldigt næste år, og at Made in Denmark overtager datoen efter BMW PGA Championship viser, at man hos Europa Touren rangerer Made in Denmark meget højt.

Dette års udgave af den danske turnering afvikles i disse dage på Silkeborg Ry Golfklubs baner. Søndag afvikles fjerde og sidste runde af turneringen.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her