Annonce
Golf

Dæmpet intensitet hjalp Søren Kjeldsen til superrunde

Et stort dansk felt klarede fredag cuttet ved Made in Denmark. Især Kjeldsen havde en fremragende dag.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Søren Kjeldsen spillede sig fredag videre til de afgørende runder ved European Tour-turneringen Made in Denmark.

Publikum var vidne til en overlegent spillende Kjeldsen, der skruede op for niveauet og ned for intensiteten i forhold til torsdagens skuffende runde.

Undervejs førte det til imponerende syv birdies.

- Jeg var for intens i går. Da jeg skruede ned, nød jeg det meget mere.

- Jeg jager aldrig et resultat. I stedet spiller jeg og prøver at finde et flow, siger Søren Kjeldsen.

Han gjorde arbejdet i sit lange spil, og derfor var han ikke så presset, når han skulle putte.

Det var også en veltilfreds Kjeldsen, der kunne modtage sin hyldest fra en stor del af de i alt 16.266 fremmødte publikummer.

- Det var fantastisk. Jeg spillede sindssygt godt. Jeg lavede ikke noget dumt på mine greens, hvilket jeg gjorde i går, så det var fedt, siger Kjeldsen.

Han gik anden runde i 66 slag, hvilket svarer til seks slag under par.

Sammen med Søren Kjeldsen klarede syv andre danskere cuttet ved Made in Denmark.

Heriblandt Lucas Bjerregaard, der torsdag havde imponeret publikum med seks birdies og en samlet score i seks slag under par.

Han havde dog en lidt mere skuffende fredag med en score i et slag under par. Alligevel er han placeret på en delt niendeplads inden tredje runde.

Det var en tydeligt skuffet Bjerregaard, der ikke var tilfreds med nogen dele af sit spil. Han fik dog hilst lidt på familie og venner blandt publikum.

- Publikum fik noget for pengene. De kom tæt på. Jeg gik næsten mere ude ved dem, end jeg gik inden for rebene, siger Bjerregaard.

Han er selv overrasket over, hvordan han beholdt sin plads i toppen.

- Det er lidt af et mysterium. Det kunne være gået helt galt flere gange. Jeg skal være en hel del bedre i weekenden, siger Bjerregaard.

Nicolai Tinning havde også en flot dag og ligger før lørdagens runde på en delt niendeplads sammen med Bjerregaard og en række andre spillere.

Derudover er Thomas Bjørn, Thorbjørn Olesen, Frederik Dreier, Niklas Nørgaard Møller og Joachim B. Hansen videre til tredje runde.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her