Annonce
Golf

Dansk golfspiller raslede ud af topstriden i Prag

Jeff Winther satte sin andenplads over styr med en skidt tredje runde. Lucas Bjerregaard er nu bedste dansker.

Det bliver sandsynligvis ikke til en dansk sejr i golfturneringen Czech Masters i Prag.

Jeff Winther satte lørdag sine muligheder over styr, mens Lucas Bjerregaard nu er det bedste danske bud på et topresultat.

Jeff Winther indledte tredje runde på en andenplads, men danskeren kunne ikke holde sit niveau fra de to første dage.

Med fem bogeys og to birdies kom Winther ind i klubhuset i Prag med en score på 75 slag - tre over banens par - hvilket sender ham ned på en samlet 25.-plads.

Lucas Bjerregaard tog derimod et spring den anden vej. Helt nøjagtigt på 38 placeringer frem til en 16.-plads før søndagens afgørende runde.

Nordjyden, der gik tredje runde i fem slag under par, har dog hele otte slag op til førstepladsen, der deles af Andrea Pavan fra Italien og ireren Padraig Harrington.

Turneringens to øvrige danske deltagere, Søren Kjeldsen og Anders Hansen, klarede ikke cuttet til weekendens finalerunder.

European Tour-turneringen i Prag har en samlet præmiesum på en million euro - svarende til 7,5 millioner kroner.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her