Annonce
Golf

Tiger Woods forventer snarlig turneringssejr

Tiger Woods regner med, at turneringssejr nummer 107 venter om hjørnet. Næste mulighed er i weekenden.

Tiger Woods har vundet 106 turneringer som professionel. Foto: Charlie Riedel

Golffænomenet Tiger Woods regner med, at fem års sejrstørke snart får en ende.

Forud for den afsluttende del af PGA Tour-sæsonen føler den 42-årige amerikaner sig i så god forfatning, at han tillader sig at forvente, at den næste turneringssejr står for døren.

- Jeg kan mærke, at den næste sejr kommer snart. Jeg ved ikke hvornår, men jeg sætter mig selv i situationer, hvor den kan komme.

- Jeg har været i nærheden af en sejr i to ud af de seneste tre turneringer, som jeg har spillet, så når jeg får næste mulighed for at vinde, så skal jeg nok tage den, siger Tiger Woods.

Han har vundet 106 turneringer som professionel. Heriblandt finder man sejre i majorturneringer og på blandt andet PGA Tour og European Tour.

Flot spil i major sender Tiger Woods i verdens top-30

I 2018-sæsonen har han to andenpladser som sine bedste resultater. Fem gange er han endt i top-10.

Woods får dog hård konkurrence, hvis den næste sejr allerede skal falde i weekenden i turneringen The Northern Trust.

Turneringen er den første af fire turneringer i FedEx Cup Playoffs, som er navnet på sæsonfinalen i PGA Touren.

De 125 bedste spillere gennem sæsonen på PGA Touren er inviteret til denne uges turnering. Tiger Woods er rangeret som nummer 20 på FedEx Cup-rangeringen inden første finaleturnering.

I de følgende tre turneringer i september skæres startlisten ned til henholdsvis 100, 70 og 30 deltagere. Den samlede vinder af FedEx Cup kan stoppe næsten 65 millioner kroner i lommen i præmiepenge.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her