Golf

Asien tog føringen i golfdyst mod Bjørns europæere

Første runde af Eurasia Cup gik ikke godt for Europa, der inden lørdagens runde er ét point efter Asien.

Fredag gik golfdysten ved navn Eurasia Cup mellem Europa og Asien i gang i Malaysia. Første runde endte med, at Asien tog en overraskende føring på et enkelt point over Thomas Bjørns europæiske tropper.

Asiaterne og europæerne vandt hver tre af seks kampe, men i den syvende dyst bragte asiaterne sig foran med et enkelt point, inden anden runde spilles lørdag.

Danske Thomas Bjørn er holdkaptajn for Europa, hvilket han også er til dette års Ryder Cup, så turneringen i Malaysia er en god mulighed for at se potentielle Ryder Cup-spillere an.

Danskeren er ikke så overrasket over, at Europa er bagud efter første runde, da han inden turneringen godt vidste, at "Europa kunne ende i denne situation".

- Vi vidste godt, at dette asiatiske hold er meget stærkt og klar til at spille, siger Bjørn ifølge nyhedsbureauet AFP.

Han tilføjede desuden, at det foreløbige resultat i turneringen, som spilles på The Glenmarie Golf and Country Club-anlægget i Malaysia, viser, at Asien producerer mange dygtige golfspillere.

Indiske Arjun Atwal er holdkaptajn for Asien, og selv om han er glad for føringen, så mener han ikke, at der skal fejres noget endnu.

- Jeg vil aldrig lyde for selvsikker, når vi møder et hold som Europa, siger inderen.

Der er en samlet præmiepulje på små 30 millioner kroner i turneringen, der løber til og med søndag.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Gaming-bærbare: Når kun det vildeste er vildt nok
Hvor vildt bliver det, hvis du beder om den bedste gamingbærbare, du kan få? Ganske voldsomt, afslører denne test, hvor vi fokuserer på populære, kompromisløse monster-maskiner. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her