Golf

To dobbeltbogeys kostede Bjerregaard top-10 i Sydafrika

Golfspilleren Lucas Bjerregaard ligger nu på en delt 43.-plads i Nedbank Golf Challenge i Sydafrika.

Lucas Bjerregaard kunne ikke holde det høje niveau fra første runde i golfturneringen Nedbank Golf Challenge i Sydafrika.

Den danske golfspiller er efter fredagens anden runde nu på en delt 43.-plads. Inden runden lå han på en delt tiendeplads.

Fredagens scorekort viste to dobbeltbogeys, tre bogeys og en enkelt birdie. Det er nok til, at golfspilleren nu må tage til takke med at være fire slag over par samlet.

Thorbjørn Olesen ligger delt nummer 30 med to slag over par, mens Søren Kjeldsen er på en delt 48.-plads med fem slag over par i turneringen, der ikke har en cutgrænse efter fredagens runde.

Veteranen Thomas Bjørn, der vandt Nedbank Golf Challenge i 2014, havde en forfærdelig torsdag med en runde i 79 slag - syv over banens par.

Så galt gik det dog ikke fredag, da han nu er samlet otte slag over par, men han ligger stadig i den helt tunge ende af turneringen på en delt 65.-plads.

Turneringens førende spiller er franskmanden Victor Dubuisson, der fredag præsterede fire birdies og to bogeys. Han ligger seks slag under par samlet.

Den sydafrikanske turnering spilles på Gary Player Country Club, der ligger nordvest for Johannesburg.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Annonce
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere
Bolig
Energioptimer hytten og tjen mere ved et salg
Ved at springe fra et energimærke op til det næste på listen, kan du lægge i omegnen af 50.000 kroner til boligens værdi, lyder det fra Teknologisk Institut. 
Se flere
Gør din computer hurtigere med en simpel oprydning
Er din computer blevet langsommere med tiden, findes der nemme løsninger, som kan komme problemet til livs. Læs computereksperternes råd her. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her