Button: McLarens chance for podieplads er meget lille

Kevin Magnussens holdkammerat tror ikke på en podieplads til McLaren i søndagens Formel 1-grandprix.

Artiklens øverste billede
- Vi kommer ikke til at vinde grandprixet, og vi har en meget lille chance for at komme på podiet, siger McLaren-køreren Jenson Button.

Kevin Magnussen debuterede med en podieplads i sin Formel 1-debut i Melbourne, men skal man tro Magnussens holdkammerat hos McLaren, Jenson Button, skal den unge dansker ikke forvente endnu én, når sæsonens tredje grandprix køres søndag i Bahrain.

- Vi kommer ikke til at vinde grandprixet, og vi har en meget lille chance for at komme på podiet, siger Jenson Button til Skysports.

Få nye dele på bilen

Ved det forgangne grandprix i Kuala Lumpur sluttede Jenson Button og Kevin Magnussen som henholdsvis nummer seks og ni, men Button ser dog fordele i søndagens løb i forhold til det seneste.

- Mindre høj topfart og lavere temperaturer her vil hjælpe os en del, siger Button og tilføjer:

- Vi har god fart på langsiderne, og vi har fået nogle få nye dele på bilen, som skulle være i stand til at hjælpe os.

Slået med 36 sekunder

- Men det vigtigste er at komme tilbage på et fornuftigt niveau og kæmpe med Ferrari og Force India, fordi de slog os med 36 sekunder i Sepang, siger Button, der søndag kører sit grandprix nummer 250.

Fredag eftermiddag byder på træning i Bahrain, mens der lørdag er kvalifikation. Starten på selve grandprixet går søndag klokken 17.

/ritzau/

Andre læser

Mest læste

Del artiklen