Kevin Magnussen nød succesfuld weekend

Den danske komet betegner sin podieplads som "rimelig uventet."

Artiklens øverste billede
Kevin Magnussen efter sit første Formel 1-løb i Melbourne.

Danske Kevin Magnussen tog hele Formel 1-verden med storm, da han endte på podiet i sin debut som Formel 1-kører i Australien.

Magnussen kom i første omgang ind på en tredjeplads i Melbourne, men Red Bulls Daniel Ricciardo blev efterfølgende diskvalificeret, fordi dommerpanelet mente, han ikke overholdt det nye reglement med en øvre grænse for brug af brændstof.

Følte sig tilpas

Til motorsport.com fortæller den 21-årige komet, hvordan han oplevede den hektiske weekend i sidste uge. 

"Mit første løb gik meget godt. Det gode var, at jeg var i stand til at nyde hele weekenden. Jeg kom igennem uden nogle store problemer, og teamet gjorde et godt stykke arbejde. Jeg følte mig hjemme og tilpas," siger Magnussen til motorsport.com.

Danskeren lægger ikke skjul på, at han er stolt over podieplaceringen.

Uventet podieplads

"Det var rimelig uventet. Jeg vidste, at jeg lå nummer tre under løbet, men da jeg kom ind i pitten bagefter og fik at vide, at jeg skulle køre over til podiet. Så langt havde jeg ikke tænkt, og det var en exceptionel dag for mig."

Kevin Magnussen fortæller desuden, at han i disse dage både skal besøge sine venner i Danmark og testkøre i England, inden han smutter til Malaysia, hvor næste Formel 1-løb finder sted den kommende weekend.

Magnussen ved på nuværende tidspunkt ikke, om han får lov at beholde sin andenplads, da Daniel Ricciardo har anket sin diskvalifikation.

Andre læser

Mest læste

Del artiklen