Kevins Magnussens kvalifikation blev udsat

Regnen væltede ned i Kuala Lumpur lørdag eftermiddag. Mens bilen drillede, var vejret tilsyneladende med McLaren.

Artiklens øverste billede
Kevin Magnussen nåede aldrig at sætte en omgangstid og sluttede som nummer 22. Jenson Button kørte en omgang i tiden 2.05.555 og blev nummer 21.

Kuala Lumpur

Kvalifikationen til weekendens formel 1-grandprix i Malaysia blev udsat med 45 minutter på grund af regn. Dermed fik McLaren ekstra tid til at gøre raceren klar til de omgange, der virkelig tæller.

I dagens træning havde det britiske mandskab store problemer, og Kevin Magnussen nåede end ikke at sætte en omgangstid. Problemer med en sensor i bilernes ”power unit” betød, at Kevin Magnussen kun nåede at køre fire omgange på banen. Jenson Button nåede fem runder.

Ifølge McLaren kendte man symptomerne, men ikke roden til problemet efter træningen, og det skulle efterforskes, så problemet kunne udbedres.

Håbede på regn

På fredagens træningsrunder på Sepang-banen var den knastør og målte temperaturer på over 50 grader. Ikke mindst i den forstand kommer regnskyllet over Kuala Lumpur som en hjælpende hånd.

Varmen gav udfordringer med dækkene og kostede hastighed, konstaterede Jenson Button efter træningen, og både han og Kevin Magnussen efterlyste kulde og regn.

Det sidste fik de om ikke andet.

Andre læser

Mest læste

Del artiklen