Viborg

Viborg spillede sig tættere på overlevelse i Superligaen

Viborg vandt samlet over AC Horsens i nedrykningsplayoff-kampene og er tættere på redning i Superligaen.

Viborg havde svært ved at få gang i spillet, men formåede at holde Horsens fra den scoring, som for alvor ville bringe spænding tilbage i kampen. Foto: Anders Brohus/Polfoto

Viborg tabte på Casa Arena i Horsens foran 1.441 tilskuere det andet opgør mod AC Horsens i nedrykningsplayoff-kampen i Superligaen med 1-0.

Da Viborg havde vundet den første kamp med 3-0, var det dog nok til at vinde samlet med 3-1, og Viborg kan dermed se frem til at møde vinderen af opgørene mellem AGF og Esbjerg.

Efter flot kamp: Silkeborg på sommerferie efter heroisk slag

Vinder Viborg også samlet over et af de hold, bliver holdet i Superligaen, mens et nederlag byder på playoffkampe mod nummer tre fra 1. division.

For Horsens betyder nederlaget, at holdet skal møde taberen af AGF og Esbjerg i næste runde, hvorfra taberen rykker ud af Superligaen, mens vinderen møder nummer to fra 1. division i playoffkampe.

Viborg startede tirsdagens kamp aldeles usikkert, hvor spillerne virkede nervøse, så Horsens derfor flere gange kom tæt på et tidligt mål.

Kort før den halve time kom hjemmeholdet foran, da kantspilleren Peter Nymann tæt under mål kunne heade bolden i nettet.

Få minutter før pausen var det to gange tæt på 2-0, da Mikkel Qvist headede bolden på overliggeren, mens Lasse Kryger i halvlegens overtid sparkede tæt forbi mål.

Horsens fortsatte dominansen i anden halvleg og kom efter få minutter igen tæt på en scoring efter et hjørnespark.

Europæisk drøm lever i Nordsjælland

Viborg havde svært ved at få gang i spillet, men formåede at holde Horsens fra den scoring, som for alvor ville bringe spænding tilbage i kampen.

Horsens-træner: Vanvittigt vi ikke scorede flere mål

Viborgs og AC Horsens' kommende modstandere, AGF og Esbjerg, mødes onsdag i Aarhus. Første opgør mellem de to hold endte 0-0.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere
Test af 4 soundbars: Klip kablerne i tv-stuen
Hjemmebio er stadig bedst med ordentlig surround-lyd. Men det må gerne være praktisk – som med disse soundbars, der har trådløse baghøjttalere. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her