Viborg

Utilfreds Viborg-træner: »Karantæne-point bør nulstilles«

Mens Viborgs kommende modstander, Horsens, kan spare spillere, der er i karantæne-fare, har Viborg været nødt til at se bort fra den mulighed. Fordi klubben havde noget at spille for til sidste sekund.

Viborg-træner Johnny Mølby er ikke tilfreds med de nuværende karantæne-regler. Foto: Mikkel Berg Pedersen

Viborg-træner Johnny Mølby vil holde øje med AC Horsens i aftenens kamp mod Randers FC, hvor han forventer, at Horsens vil spare spillere, der er i fare for at få karantæne.  Også AGF’s modstander, Esbjerg, kan spare spillere, der er i karantænefare, en mulighed, som hverken Viborg eller AGF har.

I AC Horsens er det spillere som Kim Aabech, André Bjerregaard, Jonas Gemmer og Delphin Tshiembe, som kan ryge i karantæne i den første playoff-kamp, hvis de får gult i aften. For Esbjerg er det Jeppe Andersen og Victor Pálsson. Så spørgsmålet er, om de spillere er med fra start, når AC Horsens møder Randers FC og Esbjerg tager i mod OB, da hverken Horsens eller Esbjerg har placeringer at spille om.

I AGF er de vant til at tage det sure med det søde

»Der er ingen tvivl om, at de sandsynligvis lader mange spillere sidde over. Jeg har det sådan, at jeg synes, det er noget, der skal kigges på. Jeg ved godt, at det er svært at lave en turneringsstruktur, hvor alt er helt retfærdigt. Det har jeg forståelse for,« siger Johnny Mølby, der finder det paradoksalt, at hans hold, der har haft noget at spille for til sidste sekund, nærmest får en ulempe i forhold til klubber som Esbjerg og Horsens, hvis skæbne som deltagere i playoff-kampene for længst er beseglet.

Umiddelbart mener han, at det kunne være en ide at nulstille karantæner efter sidste runde.

»Men jeg har ikke tænkt det igennem for alvor. Det er fint, vi prøver denne struktur og der vil altid opstå noget, der kan diskuteres. Jeg ved ikke, om det kan laves mere retfærdigt, men man bør kigge på det,« siger Viborg-træneren.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere
Test af 4 soundbars: Klip kablerne i tv-stuen
Hjemmebio er stadig bedst med ordentlig surround-lyd. Men det må gerne være praktisk – som med disse soundbars, der har trådløse baghøjttalere. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her