*

Sønderjyske

Sønderjyske hentede 2-2 mod førerholdet FCN i overtiden

Kees Luijckx udlignede i fire minutters overtid, da Sønderjyske hentede 2-2 hos førerholdet FC Nordsjælland.

Førerholdet FC Nordsjælland smed fredag aften en 2-0-føring og spillede 2-2 med Sønderjyske i Alka Superligaen.

Opgøret i Farum var historien om to meget forskellige halvlege. FCN dominerede således stort i første halvleg og var allerede efter 12 minutter foran med 2-0.

Sønderjyske vågnede op til dåd i anden halvleg og fik reduceret med et kvarter tilbage af opgøret, inden de i fire minutters overtid fik udlignet ved Kees Luijckx

FCN er fortsat nummer et i tabellen med sine 20 point efter 10 kampe - de har tre point ned til nærmeste forfølger, Hobro.

Sønderjyske avancerer én plads og er nu nummer syv. Men sønderjyderne er nu også oppe på seks kampe uden sejr i træk.

Sønderjyske indledte opgøret energisk, og Philip Zinckernagel havde også en god mulighed for at bringe gæsterne foran efter en flot soloaktion, men skarpheden svigtede offensivspilleren i afslutningsøjeblikket.

I stedet bragte FC Nordsjælland sig på 1-0 efter ti minutter ved topscorer Ernest Asante. Og blot to minutter senere sparkede den kroatiske wingback Karlo Bartolec hjemmeholdet på 2-0.

Begge scoringer kom efter kvikke FCN-kombinationer i feltet, hvor Sønderjyske-defensiven virkede både passiv og rådvild.

FCN dominerede markant efter de to hurtige scoringer, og det fortsatte i hele første halvleg, hvor Sønderjyske var meget svage i både sit pres- og duelspil.

Det ændrede sig efter pausesnakken. Sønderjyske var således langt mere aggressiv i anden halvleg, og det tvang FCN-keeper Alex Runarsson til et par flotte redninger.

Efter 77 minutter måtte Runarsson dog give fortabt, da Zinckernagel bragede bolden på stolpen, hvorfra den sprang ind i ryggen på den islandske keeper og i nettet.

Afslutningen var en nervøs omgang for FCN, men det unge hold sluttede i overtal efter en udvisning til Sønderjyskes Stefan Gartenmann.

Det til trods fik Sønderjyske kreeret et sidste indlæg, som hollandske Luijckx omsatte til slutresultatet 2-2.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
En ønskejul når livet er svært
Organisationen Ønske Jul hjælper hvert år hårdt ramte familier til at få en god jul. Siden 2012 har de sørget for, at midtjyske familier med ondt i livet også får en juleaften med alt, hvad der hører til. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her