Sønderjyske

Stærkt comeback sikrede Sønderjyske point

I en intens kamp med to straffespark sikrede SønderjyskE 2-2 mod OB fredag aften.

NORDE ERNST VAN

22 mål i syv spillerunder. Sønderjyske har spillet mange underholdende og målrige kampe i denne sæson, og fredag aften var Haderslev-klubben igen involveret i en intens og medrivende kamp, da det blev 2-2-mod OB fredag aften.

Fynboerne var ellers foran med 2-0, men i en hektisk slutfase arbejdede hjemmeholdet sig godt tilbage i kampen og sikrede sig det ene point til allersidst efter et flot comeback.

Forinden var gået en hårdt spillet kamp, hvor dommer Sandi Putros flere gange måtte have fat i både fløjte og kort. Mest levende var kampen i begyndelsen af anden halvleg, hvor der blev fløjtet for straffespark i begge ender af banen.

Først var det Sønderjyske, der fik tildelt et straffespark, men Philip Zinckernagel misbrugte den store mulighed, og bare fem minutter senere scorede OB’s Anders K. Jacobsen så til 2-0, da han fik tildelt spillets største mulighed.

Før pausen havde Rasmus Festersen scoret til 1-0 på et frispark.

I det hele taget var det en tæt og begivenhedsrig kamp, hvor begge mandskaber spillede friskt til. Sønderjyderne skabte flere gode muligheder, mens fynboerne spillede med større energi og dynamik end tidligere og skabte flere chancer mod Sønderjyske, der flere gange måtte begå frispark.

Det hårde spil fra begge mandskaber satte sit præg på kampen, der udviklede sig til et rodet opgør med mange spilstop og frispark i slutfasen, hvor Sønderjyske kæmpede sig tilbage.

Sønderjyske lagde et tungt pres i slutningen af kampen, og da Christian Jakobsen reducerede 12 minutter før slutfløjt, blev det en dramatisk afslutning, som i sidste ende sikrede hjemmeholdet et enkelt point på en scoring af Andre Rømer.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her