*

Sønderjyske

Sønderjyske-træner tror på vigtig trio

Claus Nørgaard tror stadig på, at Sønderjyske kan beholde Pierre Kanstrup, Johan Absalonsen og Nicolaj Madsen.

Spillet i Sønderjyske er ikke som i 2016, erkender Marcel Rømer (i midten), der bliver på holdet i den kommende sæson. Foto: Jens Dresling

Vinteren bød på flere markante udskiftninger i Sønderjyske.

Succestræner Jakob Michelsen tog til Hammarby, veteranen Tommy Bechmann stoppede karrieren, og Simon Kroon, Marc Dal Hende og Janus Drachmann blev solgt til FC Midtjylland.

Allerede til sommer kan Sønderjyske igen stå over for stor udskiftning, når flere nøglespilleres aftaler udløber.

Sønderjyske henter ungdomslandsholdsspiller i Heerenveen

- Pierre Kanstrup, Johan Absalonsen og Nicolaj Madsen har alle kontraktudløb, og vi kan ikke planlægge i forhold til dem, for situationen med dem er uafklaret.

- Jeg tror stadig på, at der er mulighed for at holde på dem. Ingen af dem har meldt ud, at de ikke vil være her længere, siger træner Claus Nørgaard.

Afskeden med en håndfuld vigtige navne i vinter har betydet en svær start på 2017 for Sønderjyske, der har tabt otte af 12 kampe siden vinterpausen.

- En del af den stamme, der var med i det succesfulde 2016, er her ikke længere. Vi skal arbejde på at implementere de nye spillere, vi har fået, og der kan allerede igen til sommer ske et skifte i truppen.

- Skal vi igen skifte tre-fire af de bærende spillere, er der et stykke til en ny bølgetop. Holder vi på dem, er der et fundament at bygge på, siger træneren.

Midtbanespilleren Marcel Rømer er en af de spillere, der stadig er om bord i den lyseblå båd, og han erkender, at spillet ikke er som i 2016.

- Før i tiden var vi bedre til at holde kampene i live, og vi var bedre til at lukke af. Det handler ikke kun om målmanden og forsvaret, det handler om at forsvare som hold, siger Rømer.

- Når man kommer bagud, sker der noget i hovederne på folk, og vi skal være bedre til at variere vores spil, når det sker.

Sønderjyske tabte søndag 0-2 ude til Lyngby.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her