Sønderjyske

Sønderjyske-angriber ærgrer sig over kæmpe afbrænder

Mikael Uhre misbrugte en stor chance, da Sønderjyske søndag mødte Brøndby - og det var han meget træt af.

Efter 75 minutter af søndag aftens opgør mellem Brøndby og Sønderjyske i Alka Superligaen, havde Mikael Uhre en kæmpestor chance for at score til 2-1 til Sønderjyske.

Angriberen stod foran et helt tomt mål, men formåede alligevel at sparke bolden forbi, og blandt andet derfor endte det hele med 1-1.

Og det ærgrede den 22-årige Sønderjyske-spiller, at han ikke ramte målet.

- Bolden hoppede en lille smule bagud, så jeg måtte lidt tilbage for at hente den, og da jeg kiggede op, så jeg, at der var en forsvarsspiller på vej imod mig.

- Det betød, at jeg stressede lidt i afslutningsøjeblikket og sparkede den så desværre forbi.

- Det er sådan en, man scorer på i 99 procent af tilfældene, så den skulle selvfølgelig have været i mål, siger en tydeligt frustreret Mikael Uhre.

Sønderjyske kom foran allerede efter fire minutter af søndagens kamp, efter at Mikael Uhre havde fremprovokeret et straffespark.

- Der var ikke noget at sige til straffesparket. Frederik Rønnow (Brøndby-målmand, red.) tog benene på mig, så der var klart straffespark, siger Uhre.

Sønderjyske måtte altså nøjes med et enkelt point. Det var dog det første point i mesterskabsspillet, og det kunne Uhre trods alt godt glæde sig over.

- Det var selvfølgelig dejligt. Vi har ikke rigtig lignet os selv i de seneste fire kampe, så det var dejligt at levere en mandfolke-indsats og endelig komme på tavlen, siger den 22-årige angriber.

Sønderjyske har fem point op til FC Midtjylland på bronzepladsen, og Uhre har ikke opgivet håbet.

- Vi tror på det, indtil det ikke længere er matematisk muligt. Så vi skal bare spille med alt, hvad vi har, og så må vi håbe, at det kommer, siger han.

Sønderjyske skal i næste runde op imod Lyngby.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Sønderjyske lige nu
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Vestbredden i Luxor: Rejse mod det evige liv
Den egyptiske by Luxor ligger i et område, der emmer af ældgammel kultur og mytologi. Grave og templer opført til ære for konger, dronninger og embedsmænd kan kombineres med en tur på kamelryg langs Nilen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her