Annonce
Sønderjyske

Tidligere DM-sølvvinder vender tilbage til Sønderjyske

João Pereira vender tilbage til Sønderjyske, hvor den portugisiske back vandt sølv i 2015/2016-sæsonen.

En af spillerne fra det succesrige 2016-sølvhold vender tilbage til Sønderjyske.

João Pereira skifter efter to sæsoner i OB til Sønderjyske, hvor den portugisiske forsvarsspiller har første træning allerede mandag formiddag.

28-årige Pereira har fået en kontrakt, der løber frem til sommeren 2020, fortæller Sønderjyske-sportschef Hans Jørgen Haysen.

- Det er en spiller, som vi kender, og vi ved, hvad han står for, og han har derfor ikke brug for tilvænningstid i klubben. Det er en spiller med stor kvalitet, og det så vi selv, da han var her i sølvsæsonen.

- Og så er det kun positivt, at han både kan spille som back og som midtstopper, siger Hans Jørgen Haysen til klubbens hjemmeside.

João Pereira havde egentligt sat kursen mod sydligere himmelstrøg, men forholdet til Sønderjyske har fået portugiseren til at blive i Danmark.

- Den eneste klub, der var interessant for mig i Superligaen, var Sønderjyske, så jeg er meget taknemmelig for, at Hans Jørgen Haysen og Sønderjyske vil have mig her.

- Jeg er meget glad for at være her, hvor jeg føler mig hjemme, og hvor jeg havde mit bedste år nogensinde, siger han til klubbens hjemmeside.

Portugiseren spillede 24 af 33 superligakampe, da Sønderjyske vandt sølv i 2015/2016-sæsonen.

- Jeg føler, at folkene her virkelig kan lide mig. Jeg var meget glad, da jeg var her sidste gang, og det gik godt sportsligt. Det føles rigtigt, og det føles rart at være tilbage. Jeg er meget glad, siger João Pereira.

Efter sølvsæsonen i Sønderjyske fulgte to sæsoner i OB, hvor han spillede i alt 23 superligakampe, inden han havde kontraktudløb denne sommer.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her