Annonce
Sønderjyske

Sønderjyske opruster med målfarlig hollænder

Den kommende Sønderjyske-bomber Mart Lieder har scoret 30 mål i 31 kampe for FC Eindhoven i hollandsk fodbold.

Superligaklubben Sønderjyske har fra næste sæson sikret sig, at klubben har en angriber, som ved, hvor målet står.

Sønderjyderne har onsdag indgået en toårig aftale med hollænderen Mart Lieder, som i sommerpausen skifter transferfrit til superligaklubben.

Med imponerende 30 mål i 31 kampe er han topscorer i Hollands næstbedste fodboldrække, hvor han i denne sæson har repræsenteret FC Eindhoven fra den nederste halvdel af tabellen. Topscorerlistens nummer to i rækken har lavet 19 mål.

Sønderjyskes sportschef, Hans Jørgen Haysen, kalder 28-årige Mart Lieder for en snu og farlig angriber.

- Mart Lieder er virkelig en "goal-getter", som er god både som boksspiller, men også i de dybe løb. Med et gennemsnit på et mål per kamp over en hel sæson, så kender man altså vejen til netmaskerne.

- Mart Lieder har en fin fysik og god timing og snuhed i sine løb, og han bliver noget af en opgave at tøjle for modstandernes forsvar.

- Vi har fulgt ham over et stykke tid, hvor vi har set ham live i Holland og så selvfølgelig også på video, siger Hans Jørgen Haysen.

Den målfarlige hollænder var eftertragtet af flere klubber, påpeger Haysen.

- Han havde tilbud fra andre klubber og lande, men heldigvis blev vi enige om, at hans næste klub bliver Sønderjyske, siger Hans Jørgen Haysen.

Mart Lieder har tidligere spillet i udlandet, da han repræsenterede schweiziske FC Aarau i en enkelt sæson. I ingen af sine tidligere klubber har han dog været lige så succesfuld som i FC Eindhoven.

I Haderslev-klubben overtager hollænderen angriberpladsen fra Mikael Uhre, der skifter til Brøndby i sommerpausen.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Sønderjyske lige nu
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Bolig
Guide: Her er Londons "hemmelige oaser"
London er et af danskernes mest foretrukne rejsemål. Overalt i byen vrimler det med grønne oaser. Nogle er velkendte, andre er små ’hemmelige’ perler. Her får du en guide til de bedste. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her