Annonce
Sønderjyske

Sønderjyske opruster med målfarlig hollænder

Den kommende Sønderjyske-bomber Mart Lieder har scoret 30 mål i 31 kampe for FC Eindhoven i hollandsk fodbold.

Superligaklubben Sønderjyske har fra næste sæson sikret sig, at klubben har en angriber, som ved, hvor målet står.

Sønderjyderne har onsdag indgået en toårig aftale med hollænderen Mart Lieder, som i sommerpausen skifter transferfrit til superligaklubben.

Med imponerende 30 mål i 31 kampe er han topscorer i Hollands næstbedste fodboldrække, hvor han i denne sæson har repræsenteret FC Eindhoven fra den nederste halvdel af tabellen. Topscorerlistens nummer to i rækken har lavet 19 mål.

Sønderjyskes sportschef, Hans Jørgen Haysen, kalder 28-årige Mart Lieder for en snu og farlig angriber.

- Mart Lieder er virkelig en "goal-getter", som er god både som boksspiller, men også i de dybe løb. Med et gennemsnit på et mål per kamp over en hel sæson, så kender man altså vejen til netmaskerne.

- Mart Lieder har en fin fysik og god timing og snuhed i sine løb, og han bliver noget af en opgave at tøjle for modstandernes forsvar.

- Vi har fulgt ham over et stykke tid, hvor vi har set ham live i Holland og så selvfølgelig også på video, siger Hans Jørgen Haysen.

Den målfarlige hollænder var eftertragtet af flere klubber, påpeger Haysen.

- Han havde tilbud fra andre klubber og lande, men heldigvis blev vi enige om, at hans næste klub bliver Sønderjyske, siger Hans Jørgen Haysen.

Mart Lieder har tidligere spillet i udlandet, da han repræsenterede schweiziske FC Aarau i en enkelt sæson. I ingen af sine tidligere klubber har han dog været lige så succesfuld som i FC Eindhoven.

I Haderslev-klubben overtager hollænderen angriberpladsen fra Mikael Uhre, der skifter til Brøndby i sommerpausen.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce
Biler
Audis nye elbil vender op og ned på bilnørders sprogbrug
Glem alt om hestekræfter, ventilløft og drejningsmoment. Fremtidens bilnørder snakker om rekuperation, ladetider og vandkølede elektriske drivaksler. Vi var med, da Audi lancerede en af de hidtil mest avancerede af slagsen. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her