Annonce
Sønderjyske

Udvidelse af Sønderjyskes stadion skal stå klar i 2019

Allerede i 2019 skal et udvidet Sydbank Park stå klar. Det er et år hurtigere end planlagt.

Sydbank Park står foran en makeover, og den kommer tidligere end planlagt.

Haderslev Byråd har nemlig besluttet, at udvidelsen af Sønderjyskes stadion skal fremrykkes, så det skal stå klar senest i udgangen af 2019.

Det skriver JydskeVestkysten fredag.

Beslutningen er taget i forbindelse med budgetforhandlingerne for 2018, og den vækker glæde hos Sønderjyskes direktør, Klaus B. Rasmussen.

- Det bliver stort. Nu fremtidssikrer vi superligastadion og gør det endnu sjovere at gå til fodbold, siger han til JydskeVestkysten.

For at have det udvidede stadion klar i løbet af næste år skal byggeriet allerede i gang til sommer. Når stadionet er færdigrenoveret vil der være plads til 5520 siddende og 5003 stående tilskuere.

- På grund af verdensmesterskaberne bliver sommerpausen længere. Derfor giver det god mening at fremrykke byggeriet, så der kommer mere sammenhæng i byggeriet, siger formanden for udvalget, Kjeld Thrane (K).

Byggeriet kommer til at koste 20 millioner kroner.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her