Silkeborg

HIK reagerer: Har indsendt protest over dommerfejl i pokaldrama

Hellerup Idrætsklub har indsendt en protest over dommerfejlen i forbindelse med klubbens nederlag til SIF i DBU Pokalen onsdag.

Casper Sloth scorede det afgørende straffe. Men konkurrencen blev ikke afviklet korrekt. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Polfoto

Lidt tidligere på torsdagen kunne TV3 Sport fortælle, at der i forbindelse med HIK's møde med Silkeborg i DBU Pokalen onsdag aften var lavet en dommerfejl, da man i straffesparkskonkurrencen sparkede efter ABBA-systemet, hvor der står i reglerne, at man skal sparke efter de "gamle" regler. Det fik HIK til at overveje en protest, og nu har klubben officielt indgivet en protest.

Silkeborg afværgede pokalfadæse mod HIK i straffedrama

Det fortæller talentchef Per Frimann til tipsbladet.dk.

- Vi har indsendt en protest nu. Vi skulle gøre det inden for 24 timer, siger Frimann og forklarer:

- Det skulle lige vendes med ledelsen, og så skulle vi taler med trænerne og aktørerne for at høre, hvordan de havde set det, siger Per Frimann.

Dermed ligger sagen på bordet hos Divisionsforeningen, der skal tage stilling til, hvad der skal ske nu. Skal kampen spilles helt om? Skal der sparkes en ny straffesparkskonkurrence? Skal resultatet stå ved magt?

HIK og Silkeborg IF spillede 3-3 efter 120 minutters fodbold, og i straffesparkskonkurrencen sparkede Casper Sloth altså sejren og pokalavancementet til Silkeborg. Men nu er det ikke sikkert, at det får lov til at stå.

ABBA er, hvor hold A sparket et spark, hvorefter B sparker to gange, A to gange osv. Dette skal udligne den fordel, der er ved at sparke som nummer to i straffesparkskonkurrencer.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Silkeborg lige nu
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
TV anbefaler
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her