*

Silkeborg

»Vi kommer til at lave en rigtig god fest - også selv om det er en mandag«

Silkeborg skal indvie sit helt nye stadion, Jysk Park, på en mandag - men direktøren lover en festdag alligevel.

Silkeborg IF skal indvie klubbens nye stadion på en mandag frem for i weekenden. Foto: Ernst van Norde

Om ganske få uger får Silkeborg IF overrakt nøglerne til det spritnye stadion Jysk Park.

Planen er, at stadion skal indvies til en festdag, når Silkeborg spiller sin første hjemmebanekamp i tredje spillerunde mod AGF.

Men festen kan få en dæmper på - kampen mellem Silkeborg og AGF skal nemlig spilles på en mandag frem for i weekenden.

300 km. hjemmefra: Helsingør kan ende med at spille hjemmekampe i Horsens

Silkeborgs adm. direktør, Kent Madsen, ville gerne have haft en indvielse en lørdag eller søndag, men han lover en fest alligevel.

»Skal jeg have et glimt i øjet, kan man jo sige, at det her giver os en ekstra weekend til at gøre stadion helt klar. Jeg vil ikke bruge så meget energi på placeringen. Jeg tror nok, vi kommer til at lave en rigtig god fest - også selv om det er en mandag,« siger han og tilføjer:

»Det skal nok blive fantastisk.«

Kent Madsen forstår godt, hvorfor tv-selskaberne har lagt kampen en mandag. De har nemlig en udfordring i, at en række hold spiller kvalifikationskampe til både Europa League og Champions League, og de skal have tid til at restitutere.

Millioner af skattekroner brugt på tomme stadioner: »Hvis man gjorde det samme med plejehjem, ville det blive betragtet som vanvittigt«

Han forventer stadig et stort fremmøde til kampen, men ved også godt, at tilskuerne nok holder lidt igen med den ekstra fadøl, når de skal op og på arbejde tirsdag morgen.

»Men du får mig ikke til at komme med et surt opstød. Vi lever fint med det. Var det ikke en indvielse, ville en mandagskamp i vores lille by og klub nok betyde omkring tusind færre tilskuere, men nu er det en festdag,« siger Kent Madsen.

Han håber også på mange århusianske gæster og tilføjer:

»Særligt af hensyn til AGF's tilskuere har vi jo lavet en motorvej, der går hele vejen til stadion. Så det skulle være nemt.«

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
TV anbefaler

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her