*

Randers

AC Horsens nedlagde kriseramte Randers FC

AC Horsens hentede en 1-0-sejr ude over bundholdet, Randers FC, der stadig ikke har vundet på hjemmebane.

Randers-træner Ólafur Kristjánsson måtte endnu en gang se sit hold tabe. Foto: Mikkel Bjerg Pedersen/Polfoto

Det blev til sæsonens sjette nederlag i 11 kampe for Randers FC i Alka Superligaen, da AC Horsens hentede en 1-0-sejr med hjem fra BioNutria Park Randers fredag aften.

Efter en jævnbyrdig første halvleg tog AC Horsens føringen et par minutter efter pausen, da Kjartan Finnbogason headede et langt indkast i nettet.

Randers forsøgte at kæmpe sig til point, men kunne ikke passere Horsens-målmand Jesse Joronen - selv om de var uhyre tæt på til sidst - og Randers har stadig ikke vundet en ligakamp på eget græs i denne sæson.

Første halvleg var en rodet og chancefattig omgang. Ingen af holdene greb for alvor initiativet, og ingen af holdene var tæt på at score.

Symptomatisk for første halvleg kom det første forsøg på mål først efter 26 minutter, da Horsens-angriberen Finnbogason måtte se sin afslutning reddet af Hannes Halldorsson i Randers-målet.

I de sidste ti minutter af første halvleg begyndte Randers at få overtaget, men nettet kom ikke til at blafre i de første 45 minutter.

Det gjorde det dog i anden halvleg, der kun var tre minutter gammel, da Horsens kom foran. Et indkast blev forlænget, og Finnbogason pandede udeholdet foran.

Randers FC trods nyt nederlag: Et skridt frem

Randers styrede spillet i slutfasen i jagten på en udligning, men Horsens-holdet var godt organiseret og afviste randrusianerne igen og igen.

Horsens-træner tænker ikke på top-6-plads i Superligaen

I overtiden stod overliggeren i vejen for en Randers-udligning, men tættere kom hjemmeholdet ikke, og så vandt Horsens med 1-0.

Med de tre point springer Horsens op på tredjepladsen, mens Randers fortsat ligger sidst.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her