Randers

Randers-træner sigter efter Europa League-plads

Træner Olafur Kristjansson drømmer om at få Randers ud i en kvalifikationskamp om Europa League-kvalifikation.

Randers FC får chancen for at spille sig ud i Europa League via bagdøren, hvis holdet formår at vinde Europa League-kvalifikationen. Det stod allerede klart, inden randrusianerne fredag spillede 0-0 hjemme mod Esbjerg.

Før sidste runde i pulje 1 i nedrykningsspillet har Randers FC tre point ned til OB på andenpladsen og en bedre målscore, så meget tyder på, at holdet vinder puljen.

Derefter venter i første omgang to kampe om at komme nærmere Europa League-playoff.

- Det bliver vores gulerod fremadrettet at komme til at spille om en plads i Europa League. Men vi skal lægge noget pres på os selv for at komme godt ud til playoffkampene, siger træner Olafur Kristjansson.

- Vi skal have fokus på at gøre os klar både fysisk og mentalt til de to kampe i næste trin i sæsonen for at få muligheden for at udfordre et hold fra mesterskabsslutspillet om pladsen i Europa League, tilføjer han.

Træneren kunne se sit hold tage del i en søvndyssende affære mod Esbjerg, hvor der var meget langt mellem de oplivende momenter.

- Esbjerg var et svært hold at bryde ned, fordi det stod så defensivt, og fordi vi ikke helt lykkedes med at skabe nok. I starten kom vi til nogle halve muligheder, men der manglede noget skarphed og kvalitet i det, vi lavede.

- I anden halvleg manglede vi at spille bredt nok, og samtidig måtte vi skifte ud på nøglepositioner, og det gik ud over vores rytme i spillet, siger han.

Med pointdelingen har Randers FC taget otte af 15 mulige point i nedrykningsspillet.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
RFC lige nu
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
TV anbefaler
Sport

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her